Indiferent ce faci,
trebuie sa faci cu
Pasiune
!


Echipa Dazz
signature (8)

Consultantul dvs.
de afaceri dedicat

Abordam modele traditionale de planificare

in afaceri si investitii intr-un mod

integrat si digitalizat, cu un

buget fix, croit pe nevoile dvs.

SERVICII DE CONTROLLING FINANCIAR SPECIALIZATE

Oferim claritate si vizibilitate asupra situatiei financiare a companiei tale prin supravegherea operatiunilor financiare lunare si monitorizarea fluxurilor de numerar, astfel incat sa te poti concentra pe afacerea ta, pe strategia si cresterea acesteia. Obtine controlul asupra destinului financiar al companiei tale cu serviciile noastre de controlling financiar.

Gasiti mai multe informatii aici...

ASISTENTA PENTRU OBTINEREA DE FINANTARE/ REFINANTARE

Oferim asistenta clientilor nostri in vederea alegerii celei mai bune optiuni pentru finantarea/ refinantarea afacerii, fie prin accesarea de credite bancare, fie prin atragerea investitorilor de capital.

Gasiti mai multe informatii aici...

 

Servicii

Va ajutam sa evaluati adevarata valoare a afacerii Dvs.
Va aducem mai aproape de visul Dvs.
Transformam obiectivele in cifre

Va ajutam sa va planificati in avans miscarile

Va ajutam sa intelegeti bazele afacerii dumneavoastra

Dupa cum stim cu totii, „numerarul este regele”

Evaluam adevarata valoare a portofoliului de clienti, furnizori si produse

Va ajutam in definirea si implementarea obiectivelor strategice

Va oferim asistenta profesionista pe tot parcursul acestui proces

Va ajutam sa intelegeti si sa va documentați tranzactiile cu partile afiliate

EXPERTIZA IN INDUSTRII

Real Estate

De la rezidentiale pana la retail si birouri, expertiza noastra acopera toate tipurile de afaceri imobiliare.

Banking

Consultantii nostri au derulat proiecte in majoritatea departamentelor din sectorul bancar, acoperind un spectru larg de solicitari

Industria hoteliera

De la mici facilitati de cazare la lanturi hoteliere importante, consilierii nostri au setul necesar de abilitati pentru a oferi cele mai bune servicii din sector.

Retail

Experienta extinsa in toate segmentele lantului de retail

Productie

Avem o vasta experienta in domenii relevante din industria producatoare, de la produse alimentare la productia de otel si imbracaminte

Constructii & Infrastructura

Expertiza noastra acopera majoritatea segmentelor de constructii, de la infrastructura rutiera la cladiri industriale si rezidentiale

Industria medicala si farmaceutica

Experienta noastra acopera majoritatea domeniilor industriei farmaceutice, de la distributie la retail

Despre noi

Experienta Noastra

Suntem o echipa de consultanti in management pe deplin calificați si orientati catre rezultate, cu peste 15 ani de experienta demonstrabila in consultanta si investitii. Avem o experienta dovedita in dezvoltarea de modele financiare si planuri de afaceri pentru peste 200 de clienti din diverse industrii, atat start-up-uri, cat si afaceri deja stabilite.

Suntem flexibili si rentabili

Suntem o companie de consultanta de dimensiuni medii, receptiva si flexibila. Ne adaptam pe masura ce planul dvs. de afaceri trebuie sa se schimbe, cu o viteza si o eficienta a costurilor pe care firmele mai mari nu le pot egala. Suntem mandri sa ne pariem reputatia pe ea!

Sfaturile si recomandarile expertilor nostri

Oferim consiliere de specialitate afacerii dumneavoastra cu privire la planul de afaceri actual. Va sugeram modificari si optimizari care va pot aduce imbunatatiri importante afacerii dvs.

Sprijinul nostru de anvergura pentru afacerea dvs.

Construim impreuna planul de afaceri, ne asiguram de implementarea acestuia si efectuam impreuna cu dvs., evaluari anuale si modificari ale planului de afaceri pentru a ne asigura ca respecta si atinge obiectivele strategice ale companiei.

Concentrare pe client

Principala noastra prioritate este sa depasim asteptarile clientilor nostri. Suntem deschisi 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si ne dorim sa va sprijinim in depasirea obstacolelor si atingerea obiectivelor propuse.

Suntem dedicati sa livram calitate

Nu ne multumim cu nimic altceva decat cu ce este cel mai bun atunci cand vine vorba de planificarea afacerii. S-a investit mult timp si pasiune pentru identificarea celor mai bune practici de optimizare si digitalizare a intregului proces de analiza si calcul, reusind astfel sa oferim clientilor nostri servicii de consultanta personalizate, orientate spre rezultate, bazate pe procese si cu o rata de succes exceptionala.

Gestionarea contului de client bazata pe termene limita

Clientii apreciaza atunci cand termenele limita sunt respectate, apelurile telefonice sunt returnate si afacerea lor este gandita in profunzime si din alte perspective. De aceea incercam sa optimizam si imbunatatim continuu colaboararea cu clientii nostri, atat in mediile on-line cat si in off-line.

Referinte